Flexibel (thuis) werken
bij HollandBarrett

Bij hybride werken is niet persé het beschikbare gebouw leidend, maar het type werk, het doel van de activiteit, de gewenste mate van interactie, de efficiënte van communicatie en de persoonlijke voorkeuren van collega’s en klanten. In dit artikel vertellen we je meer over het hybride werken-beleid van Holland & Barrett.

De voordelen van thuis werken

Het afgelopen jaar heeft ons geleerd dat thuis werken veel voordelen met zich meebrengt. Zo is er minder reistijd nodig, wat ons extra tijd in de dag geeft om te sporten, meer energie te steken in hobby’s en/of wat (extra) tijd met gezin of vrienden door te brengen. Thuis werken zorgt ook voor minder woon-werkverkeer en zo wordt onze ecologische voetafdruk kleiner. Beter voor het milieu dus! Hier dragen wij als Holland & Barrett graag een steentje aan bij.

De nadelen van thuis werken

Maar het thuis werken heeft natuurlijk, zoals dat met alles het geval is, ook een andere kant. Zo is er veel minder sociaal contact, beperken de informele gesprekken zich tot een minimum en spontane brainstormsessies blijven uit. In teamwork en leiderschap is verbinding met elkaar belangrijk en zelfs noodzakelijk. Vanuit deze connectie is het mogelijk om te bouwen aan vertrouwen, maar ook om met elkaar mee te leven, elkaar te steunen, om te vieren en gewoon om het teamgevoel te creëren.

De oplossing: hybride werken

Samen werken we aan onze missie & visie en vieren we de successen die met z’n allen worden neergezet. Hiervoor koos Holland & Barrett voor een hybride werken-beleid waarbij er 60% van de werktijd op kantoor wordt verricht en 40% elders dan op kantoor mag worden gewerkt.

We blijven pionieren en gaan mee met de vraag vanuit de arbeidsmarkt.

Dat is Holland Barrett

Zelf hybride werken bij HollandBarrett?

Wil je zelf de vrijheid hebben om een paar dagen in de week van thuis te werken, maar wil je wel graag een écht teamgevoel en leuke momenten met collega’s?

Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet mag je binnenkort bij ons aan de slag. Tot snel!