Wat doet
HollandBarrett?

Wij zijn dé specialist in natuurlijke gezondheid.

Alles begint bij de natuur

Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett actief op de Nederlandse markt. Deze overname heeft er niet alleen voor gezorgd dat het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink is uitgebreid, maar heeft ook geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept.

Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat al onze producten hun basis vinden in de natuur én onze aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies. Daarmee maken we écht een verschil en impact op de wereld om ons heen.

Een gezonde en gedreven ambitie

Wij blijven continu op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we erg trots op ons steeds groter wordende assortiment aan solid beauty-producten.

Stap voor stap verduurzamen we ons assortiment. Samen met onze leveranciers hebben wij de doelstelling om het voor onze klanten nog makkelijker te maken om duurzame en gezonde keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken.

Kies jouw carrièrepad bij HollandBarrett

Open sollicitatie

We werken graag samen aan een gezondere wereld.

  • Get in touch!