Een carrière bij
HollandBarrett?

Bouw aan je carrière en maak echt impact op jezelf en je omgeving bij de grootste health retailer van Europa.

Een warm welkom in de wereld van
Health Happiness

Mag je bij ons beginnen? Gefeliciteerd!

We heten je natuurlijk graag op een leuke en interactieve manier welkom. De ‘Welkom bij H&B Introductiedag’ in de Health & Happiness Academy in Amsterdam of Utrecht is voor alle nieuwe collega’s en staat in het teken van kennismaken. Kennismaken met elkaar, maar natuurlijk ook met onze prettige producten van mooie merken en met de waarden waar Holland & Barrett voor staat. In vogelvlucht nemen we je mee door de geschiedenis van ons bedrijf en hebben we het over onze toekomstplannen. Verder nemen we een kijkje op The Hive, ons e-learning platform. Afsluiten doen we bij een van onze experience bars, waar je zelf mag ervaren hoe het is om met natuurlijke producten een beleving te creëren.

Tot snel!

Een pad vol groei ontwikkeling

Waar je bij ons ook aan de slag gaat – in een winkel, op het hoofdkantoor of in het distributiecentrum – wij vinden het belangrijk dat je altijd werkt aan de beste versie van jezelf. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is essentieel om je werkplezier te behouden.

Binnen Holland & Barrett heb je veel doorgroeimogelijkheden. In de winkel kan je van verkoopmedewerker doorgroeien naar filiaalmanager en in het distributiecentrum kan je van magazijnmedewerker doorgroeien naar teamleider. Wil je liever doorgroeien naar een functie op ons hoofdkantoor? Ook dat is mogelijk.

 

Doorgroeimogelijkheden: verhaal van onze COO

Martin Tool begon in 2013 als area sales manager bij Holland & Barrett en groeide in 3 jaar tijd door tot operationeel directeur. Sinds mei 2023 mag Martin zich COO noemen.

Benieuwd naar zijn verhaal? In onze blogomgeving vertelt Martin alles over de doorgroeimogelijkheden bij Holland & Barrett.

Start je zoektocht naar jouw droombaan

Open sollicitatie

We werken graag samen aan een gezondere wereld.

  • Get in touch!