Review: werken bij Holland Barrett op het hoofdkantoor in Amsterdam

Een schitterend zicht op het IJ, dozen vol nieuwe producten en werkelijk álle theesmaken die je je kan wensen: welkom op het hoofdkantoor van Holland & Barrett in Amsterdam! Vanuit ons Klant Support Center beheren we meer dan 230 winkels én onze geliefde webshop. Louiza, Olivier en Marianne delen hun ervaringen over werken bij Holland & Barrett.

 

Wat is het leukste dat je tot nu toe bij Holland & Barrett gedaan hebt?

Louiza, Digital Conversion Specialist:

“We gaan met het researchteam één keer per kwartaal richting Londen om onze marketingplannen te bespreken op het hoofdkantoor in de UK! Dat is wel uniek. Helemaal leuk als er ook even tijd is voor een rondje op Oxford Circus of drankje in de kroeg.

In Amsterdam organiseren we met ons team ook regelmatig sportieve uitjes. Dan gaan we schaatsen, spelen we een padelwedstrijd of doen we yoga.”

 

Olivier, Head of Category:

“Het project waar ik het meest trots op ben, is de ontwikkeling van Holland & Barrett Expert. Dat is een nieuw premium label met supplementen: de béste kwaliteit onder ons eigen merk. We kregen namelijk veel vragen van klanten en medewerkers uit de winkel om hoogwaardige supplementen.

Dat is het leukste aan mijn rol en aan Holland & Barrett. Als je een goed idee hebt, kan je daar succesvol mee zijn. Je kan je ondernemerschap hier helemaal uiten.”

 

Marianna, HR-manager:

“Ik ben net doorgegroeid naar HR-manager voor de disciplines retail en verzuim. En dat na amper één jaar bij Holland & Barrett.

Wat goed bij mij paste, was de vrijheid die ik kreeg om mezelf op mijn manier te ontwikkelen. Tegelijkertijd kreeg ik wel de juiste begeleiding van mijn leidinggevende. De manier waarop ze me in mijn eigen kracht liet, werkte bijzonder goed.”

Hoe ziet een werkdag bij Holland & Barrett er voor jou uit?

Louiza, Digital Conversion Specialist:

“Vandaag heb ik een research meeting met ons websitebureau voor de Holland & Barrett webshop. Daarna bel ik ook met ons hoofdkantoor in de UK om optimalisaties in het webdesign te bespreken. Leuke meetings dus!

Als we onze expertise goed weten door te vertalen naar de webshop en mensen graag bij ons winkelen, dan ben ik trots. Zo dragen we echt bij aan een gezonde levensstijl voor onze klanten.”

 

Olivier, Head of Category:

“Ik heb contact met leveranciers over de inkoop van onze producten. En we maken promotie- en marketingafspraken binnen ons team van 6 collega’s.

Vanmiddag bespreken we trends en brainstormen we samen over nieuwe producten. Waar kunnen we onze klanten mee verrassen? Ik zoek altijd naar nieuwigheden waarmee we voorop kunnen lopen in de markt.”

 

Marianna, HR-manager:

“Vandaag ben ik bezig met een verzuimcase, maar het liefst werk ik aan ontwikkeling.

Dat is wanneer ik bijvoorbeeld een filiaalmedewerker kan helpen aan een training of meewerk aan een nieuw beleidsstuk. Dan heb ik het gevoel dat ik bijdraag aan het succes van Holland en Barrett in de breedste zin van het woord.”

Ook aan de slag bij HollandBarrett?

Hebben de ervaringen van Louiza, Olivier en Marianna jou warm gemaakt om ook bij Holland & Barrett te beginnen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet sta je binnenkort ook in een van onze winkels. Tot snel!