HollandBarrett helpt mee aan een groene toekomst voor jouw kindje

Bij Holland & Barrett staan we graag even mee stil bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven van onze collega’s. Bij de geboorte van een kindje mogen onze medewerkers, in samenwerking met Stichting Nationale Boomfeestdag, een boom planten. Een speciaal moment om op een bijzondere manier te vieren. Zo helpen wij samen de natuur een klein beetje verder.

Stichting Nationale Boomfeestdag plant sinds 1990 geboortebossen in Nederland. Een geboortebos geeft symbolisch weer dat ieder kind moet kunnen opgroeien in een gezonde, groene wereld. Geboortebossen dragen bij aan de biodiversiteit en een gezonde leefomgeving, ze zorgen voor schone lucht en verminderen de hoeveelheid CO2. Holland & Barrett ondersteunt dit en vindt het belangrijk om te zorgen voor een groene en gezonde toekomst.

De eerste groene ervaring

Wat deze ervaring speciaal maakt, is dat je de boom zelf mag komen planten. Elk jaar wordt er een plantdag georganiseerd waar het hele gezin heen mag. Met een schep in de handen en modder aan de laarzen draagt het gezin zo een steentje bij aan een groenere wereld.

Van kiemplantje tot stevige boom, van baby tot flinke spruit: de kracht van de natuur blijft verbazen.

Ook aan een groenere toekomst bouwen?

Word jij warm van dit soort initiatieven en wil je samen met ons aan een groene toekomst bouwen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet zien we elkaar binnenkort. Tot snel!