10 collega’s van HollandBarrett
op 37ste Dam tot Damloop

dam tot damloop

Bewegen is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarom heeft Holland & Barrett een heuse sportcommissie die sportieve activiteiten organiseert. Bootcamp-sessies, padeltoernooien en af en toe een extern evenement: voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderden!

In initiatief van de sportcommisse stonden onlangs 10 sportieve collega’s aan de start van de Dam tot Damloop, de klassieke 10 mijl (16 kilometer) tussen Amsterdam en Zaandam. In gloednieuwe Holland & Barrett-loopshirts gaven onze collega’s, samen met 40.000 andere sportievelingen, het beste van zichzelf.

Begeleid door opzwepende muziek, de aanmoedigingen van supporters en een flinke dosis doorzettingsvermogen bereikten al onze collega’s de finish in Zaandam. Daar werden de reserves weer aangevuld en werd er met een welverdiend drankje nagekaart. Gezelligheid troef!

Bovendien was iedereen het er unaniem over eens: volgend jaar weer! Laat die Dam tot Damloop 2024 maar komen. Misschien dan ook met jou erbij?

Ook werken
én sporten bij
HollandBarrett?

Word jij enthousiast van een bedrijf waar je je naast het werk ook sportief kan uitleven en aan je gezondheid kan werken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet zien we elkaar binnenkort. Tot snel (aan de start)!